Consultanta si servicii IT

In lumea de astazi in continua schimbare, trebuie sa fiti capabili sa va adaptati rapid, daca doriţi sa depaşiti provocarile de zi cu zi. Dar, timpul şi resursele sunt limitate. Deci este vital sa apelati la suportul specializat corect pentru a obţine rezultate pentru activitatea dumneavoastra.

Revitalco Management & Consulting foloseşte o abordare inovatoare şi oameni cu inalta calificare pentru a transforma organizaţiile mici sau mari, oferind o creştere durabila a afacerilor prin proiectare, implementare şi suport in exploatare pentru soluţii tehnologice de varf.

Impreuna cu furnizori de renume, oferim cea mai buna combinatie de produse pentru a ajuta clientii sa beneficieze de cele mai performante solutii, acoperind urmatoarele domenii: personal computing, Server Based Computing, infrastructura, storage, networking, printing, securitate, virtualizare, ERP (entreprise resourse planning), CRM (customer relationship management), eLearning, Content Management, aplicatii web-based, portal, etc.